Cautare

1001 de rezultate pentru "cosma petre" (7.07 secunde)
într-ale revoluţiei, Petre Roman, le mai lipseşte un „amănunt“ pentru a se putea încadra în tiparul romanesc (e vorba de carte, nu de revoluţionarul cu pulover pe gat) al celor „Trei muschetari“ ai lui Dumas.
Petre Roman si-a spalat puloverul cu Persil green power. ... Cind acuzam mereu socul dilemelor pe care le traim, al necesitatii unei optiuni intre curente politice si structuri economice, imi vine in minte cazul lui Petre Pandrea, un mare fiu al Olteniei, din pacate, putin cunoscut.
Cind acuzam mereu socul dilemelor pe care le traim, al necesitatii unei optiuni intre curente politice si structuri economice, imi vine in minte cazul lui Petre Pandrea, un mare fiu al Olteniei, din pacate, putin cunoscut.
Alina Petre are o relatie cu un om de afaceri libanez, stabilit in Romania de 25 de ani. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi cand se sarutau.
Ar trebui sa-i intrebam pe Victor Ciorbea, Emil Constantinescu, Decebal Traian Remes, Valeriu Stoica, Victor Babiuc, Bogdan Niculescu-Duvaz, Simona Marinescu, Alexandru Sassu, Adrian Nastase, Petre Roman, Ion Iliescu, Cosmin Gusa si Lavinia Sandru cat de grijuliu evita Traian Basescu tensiunile politice.
Dupa infaptuirea Romaniei Mari, Petre Carp a rostit o fraza in care multi au vazut un simplu calambur. ... Dar nu se straduiesc, oare, si azi politicienii nostri sa mizeze pe ceea ce sugera calamburul lui Petre Carp?
Formula din titlul acestui editorial este mai veche, dar ea a fost readusa in constiinta postrevolutionara a romanilor la inceputul anului 1990 de nimeni altul decat Petre Roman. ... Ceea ce voia in acel moment sa spuna Petre Roman era ca liderii PN¥CD erau vinovati de tulburarile din Bucuresti.
Printre ei se afla si Florentin Petre. Fostul mijlocas a explicat ce a simtit cand a vazut cum echipa sa de suflet a retrogradat pentru prima data in istoria de 74 de ani a clubului.
Ministrul Agriculturii, Petre Dea, intervine dupa avertismentul fara precedent lansat de un lant de hypermarketuri conform caruia alimentele mai scumpe vor disparea de pe rafturi.
Seful executivului l-a atentionat pe Petre Daea ca este neplacut pentru Romania sa importe alimente, in conditiile in care in tara noastra exista materia prima si i-a cerut sa vina rapid cu masuri.
Petre Grigoras si Marius Stan au obtinut un succes care conteaza, oare vor sti sa profite de el astfel incit sa confirme zicala care spune ca "succesele atrag succese" sau totul este o intimplare?
Oamenii legii spun ca si Petre Garoafa, tatal Gabrielei Mitu, femeia care a murit alaltaieri in Dunare, in urma unei presupuse sinucideri, a fost injunghiat.
Barbatul a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei, Petre si Elena Garoafa. ... Mama acesteia, Elena Garoafa, a fost descoperita de un prieten al familiei intr-un sifonier, iar tatal, Petre Garoafa, a fost gasit de politistii care cercetau locuinta celor doi.
Petre de 65 ani, din judetul Dambovita, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Petre rezultatul a fost de 0,33 mg/l alcool in aerul expirat.
Petre Ispirescu. ... Petre Ispirescu nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus de N.
Nu o spunem noi, ci Mihai Petre si Elwira! Afla ce li se pare demodat, dar si ce articol vestimentar nu ar purta niciodata din interviu acordat pentru Antena Stars!
Activitatea are loc noaptea, pe de o parte pentru a evita caldura din timpul zilei, iar pe de alta parte datorita faptului ca traficul este mai redus, deci marcajele pot fi efectuate mai usor si mai repede", a declarat Ion Petre, directorul RAADPFL Craiova.
UPDATE 13:28 Seful Serviciului Omoruri din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si un ofiter specialist, din dispozitia sefului Politiei Romane, Petre Toba, s-au deplasat, in regim de urgenta in Focsani, pentru a ajuta la ancheta privind uciderea preotului Tudorel Marin, injunghiat mortal in biserica, informeaza Mediafax.
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, ii asigura pe romani ca nu au motive de ingrijorare atunci cand vine vorba despre produsele alimentare, deoarece preturile vor fi mai mici in perioada urmatoare.
Alghoul 26 pen., Holzmann 78 / Jefte 13 pen., 83, Iancu 18, Grameni 28, Nedelcu 55, Petre 74, Boboc 80, Moldoveanu 86 Echipele de start: ... Petre
google-analytics.com